У нашому 2013 Великдень випала пізня 5 мая.Но свято нами всіма любимо і будемо потихеньку готовіться.Очень живильний рецепт яєчня по Японски.
Як приготувати, пофарбувати яйця зсередини в жовтий колір:
Знадобитися сире яйце, панчіх і дві нитки завязкі.Положіть продукт в чохол, про боків зав'язати мотузочками і розгойдувати дуже швидко в ліво і право 20-30 разів, збити до готовності не пошкодивши скорлупу.Опустіть у воду і зварити в круту протягом 6 хвилин . Залишити на пару хвилин в холодну рідину, що б добре чістілісь.А краще подивитися весь процес в живу на відео
Омлет з країни висхідного сонця готов.А далі по фантазії можна зверху полити майонезом, прикрасити зеленню або просто сісти з сіллю.
І на закуску парочка цікавих природних інгредієнтів як пофарбувати крашанки харчовим натуральним відтінком, кольором:
Цибулиння дає жовто-оранжевий колір
Журавлина, заморожена малина, буряк-темно червоно бузковий
Міцний чорний кави, лушпиння оболонка волоського горіха-коричневий
Куркума (приправа), шафран, мелений кмин, цедра лимона-жовтий
Листя шпинату-зелений
Заморожена чорниця, червона капуста-синій, фіолетовий
Чим ще можна прикрасити, прикрасити яйця на свято? Поділіться в коментарях.
джерело
Комментариев нет:
Отправить комментарий